Tietosuojakäytäntö

Tervetuloa verkkosivuston sirukasino-fi.top tietosuojakäytäntöön. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten käsittelemme tietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on tietojesi suojaamiseksi.

Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön sisällön.

Kerätty tiedot

Keräämme tietoja sinusta, kun annat niitä meille verkkosivustomme kautta. Näitä tietoja voivat olla esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut yhteystiedot, jotka päätät meille antaa. Lisäksi voimme kerätä tietoja verkkosivustomme käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaintietosi, sivun katselukerrat ja käyttöaika.

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kerätäksemme tietoja verkkosivustomme käytöstä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja helpottavat verkkosivustomme toimintaa sekä parantavat käyttökokemusta. Voit hallita evästeitä selaimen asetuksista.

  • Anna tarkka luettelo keräämistämme tiedoista:
    • nimi
    • sähköpostiosoite
    • puhelinnumero
    • IP-osoite
    • selaintiedot
  • Keräämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
    • yhteydenpito
    • käyttäjäkokemuksen parantaminen
    • tilastolliset analyysit
  • Henkilötietojesi säilytysaika: Tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Pidämme myös huolen, että henkilötiedot poistetaan asianmukaisesti.

Tietojen käyttö

Käytämme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Yhteydenpito sinuun
  • Palvelujemme tarjoaminen
  • Käyttökokemuksen parantaminen

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi jos se on tarpeen palveluidemme tarjoamiseen tai lakisääteisiin velvoitteisiin.

Tietojen suojaus

Pidämme huolta tietojesi turvallisuudesta ja käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä estääksemme tietojen luvattoman käytön tai luovuttamisen. Toteutamme tietoturvatoimenpiteitä, kuten palomuureja, salasanoja ja pääsyvalvontaa, tietojen suojaksi.

  • Pidämme kirjaa keräämistämme henkilötiedoista
  • Varmistamme, että henkilötietoja käsitellään turvallisesti
  • Noudatamme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä

Jos huomaamme tietoturvaloukkauksen, ilmoitamme siitä asiaankuuluville viranomaisille ja sinulle asianmukaisesti soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.